автопат

Пронајдени се 24 резултати на тема „автопат“
Македонија

ВМРО-ДПМНЕ: СДСМ ја кочи изградбата на автопатот Охрид-Кичево, не превзема никаква активност и само ја зголеми цената

„СДСМ повеќе од година и пол ја кочи изградбата на автопатот Кичево – Охрид. Неспособноста на власта ги чини граѓаните година ипол...