Хроника 21. ноември 2019. / 14:54

(ВИДЕО) Жена фатена на камера како тепа дете во скопска игротека

(ВИДЕО) Жена фатена на камера како тепа дете во скопска игротека

Игротеката Дежа ву во трговскиот центар Капитол, споделија видео од една од безбедносните камери од овој простор на кое се гледа како три деца играат, а жена зема едно нив и го тресе и шамари, па го фрла на стол.

Од игротеката апелираат со помош на ова видео, надлежните органи да преземат мерки за овој немил настан како жената би била идентификувана и казнета.

&nbsp