Хроника 22. февруари 2021. / 09:23

(ВИДЕО) Вака властите обезбедуваат слобода за Сашо Мијалков

(ВИДЕО) Вака властите обезбедуваат слобода за Сашо Мијалков

Во последното издание на поткастот „Утро со Златев“ на Лидер ФМ 107,4, главниот уредник на радиото Љупчо Златев говореше околу бегството на Сашо Мијалков и настаните кои доведоа до ова бегство.

Во краткиот поткаст беа откриени повеќе детали околу настанот.