Хроника 06. March 2019. / 10:43

(ВИДЕО) Среде улица во Скопје се запали автобус

(ВИДЕО) Среде улица во Скопје се запали автобус

Автобус на ЈСП со број 65, се запали кај Црешево.

Граѓанин кој што се возел во автобусот испрати видео до редакцијата на „Економски Лидер“.

Засега не е познато колку штета е нанесена.

На видеото може да се види чад преку прозорецот на автобусот.