Хроника 14. август 2019. / 21:27

(ВИДЕО) Пожарот се приближи до првите куќи во селото Велмеј – охридско

(ВИДЕО) Пожарот се приближи до првите куќи во селото Велмеј – охридско

Попладнево голем пожар ја зафати планината над селото Велмеј – охридско. Големиот пожар се приближува кон куќите од селото.