Хроника 25. јануари 2021. / 11:39

(ВИДЕО) Маж краде бекатон плочки среде бел ден

(ВИДЕО) Маж краде бекатон плочки среде бел ден

На најновото видео објавено на Твитер се гледа како маж во поодминати години, со автомобил застанува пред зграда каде се поставуваат бекатон плочки.

Тој, „ладно“ и среде бел ден товари бекатон плочки во автомобилот и заминува.