Хроника 16. јануари 2020. / 17:02

(ВИДЕО + ДОКУМЕНТИ) ГРАДОНАЧАЛНИК НАСИЛНИК: Ќе одговара ли Дудуш за второто тепање?

(ВИДЕО + ДОКУМЕНТИ) ГРАДОНАЧАЛНИК НАСИЛНИК: Ќе одговара ли Дудуш за второто тепање?

Градоначалникот на Шуто Оризари, Курто Дудуш, тепал уште еден граѓанин и утре за тој случај ќе продолжи судскиот процес.

„Лидер“ објавува документи околу процесот, за тепањето на Исмаил Делир, кој исто така беше претепан од Курто Дудуш.