Хроника 02. декември 2020. / 12:13

Украдена дрога од гевгелиската полициска станица

Украдена дрога од гевгелиската полициска станица

Од канцеларија на криминалистичка техника во гевгелиската полиција, украдени се 24 стебла марихуана (некои од нив високи и до три метри), како и туфки кои требало да се носат на вештачење, неофицијално дознава Нетпрес.

За потврда на настанот Нетпрес побарале информација од Министерството за внатрешни работи, но до објавата на текстот, немало одговор.