Хроника 21. ноември 2020. / 18:04

Три лица повикани на распит поради пукањето во Чаир

Три лица повикани на распит поради пукањето во Чаир

Полицијата повикала на испитување три лица поради пукањето што се случи вчера на улицата Цветан Димов во скопската населба Чаир.

На местото на настанот пронајдени се шест чаури и еден неиспукан куршум, известуваат од Министерството за внатрешни работи.

Пријави за повредени лица, нема.

Поради настанот, вчера улицата Цветан Димов беше блокирана.