Хроника 20. ноември 2019. / 09:44

Тракторист загина во охридско

Тракторист загина во охридско

Тракторист го загуби животот во несреќен случај што вчера попладнето се случил во атарот на охридското село Ливоишта.

Од охидската полиција е потврдена информацијата за несреќата, со најава дека детали околу околностите под кои се случил индицентот ќе изнесат во текот на денешниот ден.

Ливоишта се наоѓа десеттина километри северно од Охрид, на потегот меѓу селата Требеништа и Косел