Хроника 17. март 2019. / 19:28

Сува трева гори на потегот меѓу селата Нерези и Крушопек на падините на Водно

Сува трева гори на потегот меѓу селата Нерези и Крушопек на падините на Водно

Сува трева гори на потегот меѓу селата Нерези и Крушопек на падините на Водно, информира за МИА командантот на Противпожарната бригада на Град Скопје, Владимир Симоновски.

Според него, на терен се две противпожарни екипи кои работат на локализирање на пожарот.