Хроника 18. мај 2020. / 16:45

Сообраќајот на патот Свети Николе – Штип се пренасочува преку село Кадрифаково

Сообраќајот на патот Свети Николе – Штип се пренасочува преку село Кадрифаково

Поради сообраќајна незгода на патниот правец Свети Николе-Штип, поточно кај клучка Кадрифаково, сообраќајот се пренасочува преку село Кадрифаково.

Како што претходно соопштија од АМСМ, сообраќајот е во прекин од 12:30 часот