Хроника 11. мај 2018. / 15:30

Пронајдено е девојчето од Скопје кое беше пријавено за исчезнато

Пронајдено е девојчето од Скопје кое беше пријавено за исчезнато

На 09.05.2018 година во полициска станица во Скопје беше пријавено дека е исчезната 19-годишната З.Ј. од Скопје.

Вчера во 21:30 часот во Полициската станица Бит Пазар, 54-годишниот А.Ј. од Скопје пријавил дека неговата ќерка сама се вратила дома.