Хроника 16. мај 2018. / 11:45

Пронајдена е малолетничката која се водеше за исчезната

Пронајдена е малолетничката која се водеше за исчезната

Успешно заврши потрагата по изчезнатата малолетничка.

-Во врска со пријавено изчезнато 16 годишно лице објавено во Извадок од дневни настани на 13.05.2018 година, истата на 14.05. е пронајдена и вратена на фамилијата, информираат од полицијата.