Хроника 16. мај 2018. / 09:39

Приведени пет лица како дел од група која транспортирала кокаин и марихуана

Приведени пет лица како дел од група која транспортирала кокаин и марихуана

Пет лица се приведени под сомнение дека се дел од група која транспортирала кокаин и марихуана.

Случајот го потврди Министерството за внатрешни работи од каде најавуваат повеќе детали за подоцна.

МИА