Хроника 31. октомври 2020. / 18:22

Приведен маж во Чаир по распишана потерница

Приведен маж во Чаир по распишана потерница

Денеска во 14 часот, полициски службеници од Секторот за меѓународна соработка- Отсек за потрага на територија на Чаир го приведоа А. З. (28) по распишана потерница во врска со чл.418 и чл.273 од Кривичниот законик на Република Северна Македонија.

Лицето е спроведено во полициска станица заз натамошна постапка.