Хроника 19. декември 2020. / 11:16

Прилепчанката по која се трагаше е најдена удавена во езеро

Прилепчанката по која се трагаше е најдена удавена во езеро

Прилепчанката Весна Николоска на возраст од 50 години по која се трагаше е најдена удавена во езеро, дознава Фактор од нејзини блиски роднини.

Последни кои ја виделе жената во близина на Мермерното езеро биле неколку деца, по што жената ја снемало.

Таа на 16 месецов во 23 часот излегла од дома, по што не се вратила. Многу доброволци, но и надлежните се вклучија во акција за нејзино пронаоѓање.