Хроника 14. септември 2018. / 09:54

Причина за пожар во станот во Ѓорче Петров е заборавено тенџере

Причина за пожар во станот во Ѓорче Петров е заборавено тенџере

Заборавено тенџере е причината за пожарот којшто вчера неколку минути по полноќ избувнал во стан на улицата „Македонска војска“ во скопската населба Ѓорче Петров.

Пожарот избувнал 15 минути по полноќ, а Територијалната противпожарна бригада на Град Скопје интервенирала со две возила и пет пожарникари.