Хроника 22. јануари 2021. / 17:14

Пожар во средно училиште во Драчево

Пожар во средно училиште во Драчево

На 21.01.2021 околу 07:30 часот во МВР Скопје било пријавено дека во работилница во средно училиште во населбата Драчево настанал пожар, при што биле опожарени компјутери и документи.

Пожарот е изгаснат од противпожарна екипа од Скопје.