Хроника 13. септември 2018. / 17:37

Пожар во Маџари

Пожар во Маџари

Напуштен отпад во близина на црквата во скопската населба Маџари во моментот гори, јавува МИА.

Од Територијалната противпожарна бригада на Град Скопје информираат дека во моментот на терен интервенираат 15 пожарникари и четири противпожарни возила.