Хроника 01. февруари 2019. / 09:17

Поради сообраќајка во прекин сообраќајот на патот Струмица-Берово

Поради сообраќајка во прекин сообраќајот на патот Струмица-Берово

Регионалниот пат Струмица-Берово, во селото Петралинци е блокиран поради случена сообраќајна незгода.

Како што соопшти АМСМ патот е блокиран во двата правци од 8.30 часот.