Хроника 09. октомври 2019. / 18:58

Поради сообраќајка сообраќајот на патот Штип – Кочни кај Крупиште се одвива наизменично

Поради сообраќајка сообраќајот на патот Штип – Кочни кај Крупиште се одвива наизменично

Сообраќајот на магистралниот пат Штип-Кочани, пред с.Крупиште, Оптшина Карбинци,  кој беше во прекин во двата правци, од 17 часот се одвива наизменично.

Како што соопшти АМСМ, прекинот е поради случена сообраќајна незгода.