Хроника 02. декември 2019. / 14:09

Поради сообраќајка на патот Кичево – Скопје возилата се движат по една коловозна лента

Поради сообраќајка на патот Кичево – Скопје возилата се движат по една коловозна лента

Поради сообраќајка, на патот Кичево – Скопје, на потегот од село Зајас до село Милинци, возилата се движат наизменично по една коловозна лента.

Сообраќајот се одвива наизменично од 13:20 часот, соопшти Автомотосојузот на Македонија.