Хроника 03. октомври 2019. / 17:59

Попладнево претепано момче среде улица во Карпош

Попладнево претепано момче среде улица во Карпош

Според очевидци, лицето се наоѓало во многу критична состојба и се очекува да биде префрлено во болница, објави Слободен печат.

Во близина на основното училиште „Вера Циривири Трена“ во општина Карпош денеска во попладневните часови, момче било нокаутирано среде улица од страна на непознат сторител.

Според очевидци, лицето се наоѓало во многу критична состојба и се очекува да биде префрлено во болница.

Момчето се шеташе со девојка и одеднаш падна на земјата. Крупен дечко со сив елек и црна коса силно го удри момчето, кое веднаш падна на земја. Му течеше крв од главата и устатата – велат очевидци.

Случајот е пријавен и во полиција, а се очекува да се започне потрага по сторителот.