Хроника 04. април 2019. / 23:16

Полицијата го држи Љупчо Палевски

Полицијата го држи Љупчо Палевски

Љупчо Палевски од Трета на Фејсбук напиша дека мобилнатa соoбраќајна полиција го држи 45 минути.

Чекав системот да видам како ќе реагира, овој преварантскиот, кај Росоман, мобилна собраќајна ме држи 45 минути. Проверуваат податоци додека трчаат по истражни судии и обвинители. #Зајеб големиот демократ и Оливер смишљаат дело, спремаат превара, како да се организираат, ама и јас ги чекам. Сељак со селски финти тоа е, напиша Палевски на Фејсбук.