Хроника 25. април 2019. / 11:42

Полицајци спасија жена во Хром да не изврши самоубиство

Полицајци спасија жена во Хром да не изврши самоубиство

Полицајци спасиле 56-годишна жена од Скопје. Таа утринава сакала да скокне во Вардар од мостот кај населбата Хром.

Од полицијата известија дека со возило на Итна помош жената е пренесена на скопските клиники.