Хроника 15. јуни 2020. / 22:29

Палевски: По кратката тепачка екипава на ДонМијале го извлекла дебелиот крај и тоа квалитетно

Палевски: По кратката тепачка екипава на ДонМијале го извлекла дебелиот крај и тоа квалитетно

#ПСБеко Центар јавља: Кичевскиот со уште едно другарче пред саат време во #Дистрикт дошол во посета на мафијашот на батерии ДонМијале, кој нормално си го викнал приватното обезбесување, напиша Љупчо Палевски од Трета на Фејсбук.

-По кратката и квалитетна тепачка екипава на ДонМијале го извлекла дебелиот крај и тоа квалитетно, а Кичевскиот со скршен нос. Подоцна Дон Мијале викнал полиција нормално да ги брани…..а ДонМијале се повлекол во КУЌНИОТ ПРИТВОР Мериот каде се ова се случувало.
Закључок, ДонМијале почна и дома у куќен притвор да не е рааат. #ЛитиумЈонскаМАФИЈА

ПС: ДонМијале кога видел дека неговиве губат утакмица викнал полиција и напуштил своја кафана.
Причина за тепачката е што кога дошол Кичевскиот келнерите му соопштиле дека не е пожелен и не го служат….. па продискутирале…, напиша Палевски.