Хроника 10. мај 2018. / 13:57

На скопски Бит Пазар: Дивите тезгаџии во судир со полицијата (ФОТО)

На скопски Бит Пазар: Дивите тезгаџии во судир со полицијата (ФОТО)

Судир на полицијата со поголема група граѓани во моментов се случува во близина на Бит-пазар.

Според неофицијалните и се уште непотврдени информации, најверојатно станува збор за дивите тезгаџии кои продаваат околу пазарот и кои полицијата сакала да ги отстрани утрово.

Наскоро очекуваме повеќе информации.