Хроника 10. јануари 2021. / 20:24

МВР со видео од угостителскиот објект во Тетово кадешто беа затекнати и танчерки

МВР со видео од угостителскиот објект во Тетово кадешто беа затекнати и танчерки

МВР објави видео од акцијата во ноќниот клуб во Тетово, кадешто беа приведени „танчерки“.

Полицијата утврдила дека угостителскиот објект е отворен по работно време, а во истиот биле затекнати 18 женски лица кои работеле како танчерки и придружнички на гостите.