Хроника 16. април 2018. / 21:48

Мајката бара помош – Исчезна 13-годишно девојче од Скопје

Мајката бара помош – Исчезна 13-годишно девојче од Скопје

Исчезна малолетно девојче, а нејзината мајка трага по неа

Во полициската станица Драчево, 38-годишната Н.А. од Скопје пријавила дека на 14.04.2018 година околу 20:30 часот нејзината 13-годишна ќерка се оддалечила во непознат правец.

Полицијата презема мерки за пронаоѓање на лицето.