Хроника 12. јули 2018. / 10:33

Мајка на 11-месечно бебе вчера преживеала вистинска траума во скопска градинка

Мајка на 11-месечно бебе вчера преживеала вистинска траума во скопска градинка

Мајка на 11-месечно бебе вчера преживеала вистинска траума. Имено по земањето на своето бебе од една скопска градинка, каде и било посочено дека „е полазено од инсект“, таа поминува цел ден по болници за испитување на здравствената состојба на малечкото, кое гледа дека е гризено, драскано и со удар на главата.

Еве ја нејзината приказна, ставена на Фејсбук статус на нејзиниот профил: