Хроника 23. јануари 2021. / 13:39

ЛИДЕР ДОЗНАВА: Полицијата приведува 70 работници кои работат на новите згради позади Рамстор!

ЛИДЕР ДОЗНАВА: Полицијата приведува 70 работници кои работат на новите згради позади Рамстор!

Полицијата во моментов приведува 70 градежни работници кои работат на изградба на новиот станбен објект кој се гради позади Рамстор, дознава Лидер од полициски извори.

Се уште нема информација која е причината за приведувањето на работниците.