Хроника 29. јули 2019. / 19:24

Исчезна 14-годишно момче од домот Ранка Милановиќ

Исчезна 14-годишно момче од домот Ранка Милановиќ

Воспитувач во домот Ранка Милановиќ вчера пријавил дека од установата самоволно се оддалечил К.Д. (14), кој и претходно над десетина пати се оддалечувал и бил враќан од полицијата.

Се преземаат мерки за пронаоѓање на лицето.