Хроника 04. септември 2020. / 21:30

Група велешани поднесоа кривична пријава против градоначалникот

Група велешани поднесоа кривична пријава против градоначалникот
фото: архива

Група на жители на Велес поднесоа кривична пријава против Градоначалникот на Велес Аце Коцевски за сторена злоупотреба на службена положба и овластување член 353 од кривичниот законик.