Хроника 14. август 2019. / 18:10

Гори планината кај село Велмеј: Камбаната бие! Пожарот се заканува да влезе вo селото!!

Гори планината кај село Велмеј: Камбаната бие! Пожарот се заканува да влезе вo селото!!

Граѓаните бараат помош на социјалните мрежи. Гори планината кај село Велмеј во Општина Дебарца, а пожарот се приближува до првите куќи.