Хроника 25. јуни 2019. / 10:30

Голема акција на полицијата во Љуботен

Голема акција на полицијата во Љуботен

Во раните утрински часови во село Љуботен во Скопје, се случи голема полициска акција, објави Алсат.

Според информациитe од теренот, акцијата се развива поради нелегалното шверцување на тутунот.