Хроника 19. јуни 2019. / 18:58

(ФОТО) Возилата тешко се движат – поплава во Кисела Вода

(ФОТО) Возилата тешко се движат – поплава во Кисела Вода

Дождот кој кратко врнеше во Скопје, но беше пороен, направи проблеми.

Невремето особено го почувствуваа жителите на Кисела Вода каде во некои населби во општината дури беа поплавени домови, пренсе Вечер.

Според постовите на Фејсбук жителите велат дека биле поплавени куќи во близина на патот за „Теферич“.