Хроника 22. јули 2020. / 13:51

(ФОТО+ВИДЕО) Гори автомобил во сред центар на Скопје

(ФОТО+ВИДЕО) Гори автомобил во сред центар на Скопје

На раскрсницата кај македонската влада гори автомобил, при што во гасењето на пожарот интервенираат противпожарни возила.