Хроника 22. мај 2020. / 12:51

(ФОТО) Полицијата го истражува „легендарното“ паркирање во Битола

(ФОТО) Полицијата го истражува „легендарното“ паркирање во Битола

Граѓани од улица „Леринска“ во Битола пријавиле во СВР-Битола дека вчера во попладневните часови, битолчанка со својот автомобил ја оштетила фасадата на зградата.

Од СВР-Битола информираат дека пријавата е пристигната, архивирана и се истражуваат причините за регистрираниот настан.