Хроника 25. јуни 2020. / 15:02

(ФОТО) Голем пожар кај Тиквешко Езеро

(ФОТО) Голем пожар кај Тиквешко Езеро

Голем беснее во близина на Тиквешкото Езеро.

Како што информира за МИА, Александар Чадамов, командирот на Територијална противпожарна единица Кавадарци, гори нискостеблеста шума смрека.

Во моментов две екипи, пет пожарникари со две возила заминуваат на терен.