Хроника 09. септември 2019. / 16:06

(ФОТО) Голем пожар ја зафати битолската чаршија

(ФОТО) Голем пожар ја зафати битолската чаршија

Пред некој час голем пожар ја зафати битолската стара чаршија во делот кој е карши слаткарница Сагар и тоа во реновираниот дел на дуќаните каде сега се наоѓа кладилница и бутик за детска облека, објави Бабамбитола.мк.

Пожарот е со тенденција да се прошири по околните дуќани бидејки сите се кровно поврзани еден со друг.