Хроника 12. август 2020. / 18:57

(ФОТО) Ексклузивни фотографии од заложничката драма во Кавадарци

(ФОТО) Ексклузивни фотографии од заложничката драма во Кавадарци

Вистинска заложничка драма се случува во Еуростандард банката во Кавадарци, по информацијата дека НБРМ ја затвара банката и дека ќе побара стечај.

До оваа фотографија дојде Економски Лидер на која се гледа дека интервенира и полицијата.

Лидер дознава дека клиент барал, но не можел да си ги подигне парите во висина од 500 илјади денари.