Хроника 08. June 2018. / 13:19

Бил на листа за апсење – полицијата го фати на граничниот премин Аеродром

Бил на листа за апсење – полицијата го фати на граничниот премин Аеродром

Вчера во 17:45 часот на Граничниот премин Аеродром Скопје, при пасошка контрола, било констатирано дека 21-годишиот Ф.А. од село Миладиновци,скопско, се наоѓа на листата со мерка „А” –Апси.

Во 20:30 часот лицето било предадено во Полициската станица Гази Баба за понатамошна постапка.