Хроника 25. јули 2020. / 23:29

Апел за помош: Исчезната е Драгана, семејството моли за информации

Апел за помош: Исчезната е Драгана, семејството моли за информации

Исчезната е девојка на возраст од 27 години по име Драгана.

Има кафена коса и зелени очи, а последен пат е забележана во пругаста блуза, црни тренерки и сиви патики.

Девојката има психички проблеми.

Ве молиме ако ја видите контактирајте на:

Телефони за контакт:

075 450 104 / 070 322 930