Економија 10. септември 2019. / 10:51

Собранието купува апарати за правење мраз

Собранието купува апарати за правење мраз

Македонското Собрание ќе набавува апарати за правење лед, односно ледомати, пренесе Фактор.

За оваа намена оваа институција планира да потроши 250.000 денари и нешто над 4.000 евра.

Огласот веќе е објавен, а како критериум за избор на фирмата снабдувач ќе се земе најнската понудена цена.