Економија 08. февруари 2021. / 10:30

Нови цени на горивата од полноќ

Нови цени на горивата од полноќ

Регулаторната комисија за енергетика денеска треба да го објави новиот ценовник за нафтените деривати што ќе биде во сила сѐ до следниот понеделник.

Минатата недела со одлука на Регулаторна, цената на бензините Супер-95, Супер-98 и дизел горивото остана непромената.