РКЕ

Пронајдени се 6 резултати на тема „РКЕ“
Економија

РКЕ ќе ги разгледа правилата за набавка на електрична енергија за покривање на загубите во електропреносниот систем

Регулаторната комисија за енергетика (РКЕ) на денешната подготвителна седница ќе ги разгледа Правила за набавка на електрична енергија...
Економија

До трети декември компаниите ќе можат да аплицираат на тендерот за избор на универзален снабдувач со електрична енергија

Компаниите снабдувачи со електрична енергија најдоцна до 3 декември треба да аплицираат на јавниот тендер за избор на универзален снабдувач...