Економија 27. октомври 2018. / 15:17

(ФОТО) Пронајдени црви во пилешкото од KFC – Македонец се жали на Твитер

(ФОТО) Пронајдени црви во пилешкото од KFC – Македонец се жали на Твитер

Македонец се пожали на Твитер дека во пилешкото, купено од ресторанот KFC, во Скопје Сити Мол, имало црви.

Сликата од пилешкото со црви која ја постира на Твитер, се сподели и на другите социјални мрежи.