Економија 15. септември 2019. / 20:55

ЕКСПЛИЦИТНИ ФОТОГРАФИИ: Ова е новата советничка на Нина Групер

ЕКСПЛИЦИТНИ ФОТОГРАФИИ: Ова е новата советничка на Нина Групер

Модел со експлицни фотографафии, со искуство во одговарање на телефонски повици – ќе ја советува новата министерка за финансии Нина Ангеловска.

Ангеловска на нејзиниот фејсбук профил денеска ги објави имињата на новите советници, кои ќе го сочинуваат нејзиниот кабинет, помеѓу кои се наоѓа и името на Ана Марија Макеска.

Макеска ќе ја обавува функцијата „Координатор на социјални медиуми и односи со јавност“.

Во биографијата на новата советничка на миниската Нина Ангеловска, која самата ја поставила на „Линкедин“, стои дека таа се бавела со „одговарање на телефонски повици“.

Инаку од Ана Марија се објавени повеќе фотографии во кои таа позира полу-гола. Како одговарачка на телевоски повици која позира гола ќе се бави со ваква сериозна обврска во најважното министерство во земјава, останува да видиме.