Економија 20. јануари 2021. / 18:35

Димитриеска Кочоска: Никој не верува дека ќе има раст на економијата

Димитриеска Кочоска: Никој не верува дека ќе има раст на економијата

Гордана Димитриеска Кочоска од ВМРО-ДПМНЕ преку статус на Фејсбук пишува дека никој не верува дека ќе има раст на економијата, само Владата на Зоран Заев верува во таквите измислици.

-Никој не верува дека ќе има раст на економијата, само Владата на Зоран Заев верува во таквите измислици. Сите кажуваат дека е поскап животот, само Зоран Заев вели дека се зголемува животниот стандард. До кога со лагите и измислиците? Ќе понесе ли некој одговорност?, прашува Димитриеска Кочоска.

Никој не верува дека ќе има раст на економијата, само Владата на Зоран Заев верува во таквите измислици. Сите кажуваат…

Posted by Гордана Димитриеска-Кочоска on Среда, 20 јануари 2021